| Yasasin Harun ve Melda Birlikte | |
|
+9zeynepp55 gulnur_harun_eda Buuraak__02 cansın adanalı_bela PsRa seyhan julide nadir MELDA & HARUN 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
nadir MELDA & HARUN Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 3622 Yaş : 31 Nerden : bugaristan Meslek : ogrenci İlgi alanları : tabikide UNUTULMAZ DIZISI Durumunuz : BEN SENINLE BIR SARKI
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| |
| |
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 3622 Yaş : 31 Nerden : bugaristan Meslek : ogrenci İlgi alanları : tabikide UNUTULMAZ DIZISI Durumunuz : BEN SENINLE BIR SARKI
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte C.tesi Ocak 30 2010, 18:05 | |
| melda ve harun sizi cok seviyorumm yaaaaaaa meldam uzulduk ce ben dahacok uzuluyorum aksamlari uyku uyuyamaz oldum ama artik icim rahat pasapasa rat yatarim sizi seviyorum melda ve harun birlikte olmanizada cok sevindim
| |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| |
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Ocak 31 2010, 00:37 | |
| bende senin yazindan bisey annamadim sekerim | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Ocak 31 2010, 01:01 | |
| senin seviyene inip seninle kavaga edemem cnm | |
|
| |
julide Unutulmaz Fan
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/10/09 Mesaj Sayısı : 1145 Yaş : 31 Nerden : Varna, Bulgaristan Meslek : Öğrenci
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Ocak 31 2010, 17:06 | |
| | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Ocak 31 2010, 18:18 | |
| sen oyle san meldam uslu durmazzzzzz | |
|
| |
seyhan Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 10/10/09 Mesaj Sayısı : 1383 Yaş : 34 Meslek : öğrenci İlgi alanları : tabikiiii UNUTULMAZ Durumunuz : hEr gİdEni KaFAma HeR GeLeNi kOlUmA tAkMaM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Ocak 31 2010, 19:48 | |
| yaa ama yaptıgı onun başına patlayacak yani yalabnları | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Ocak 31 2010, 23:29 | |
| o yalannarida aski ici soyluyor kendi keyfi icideil | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Salı Şub. 02 2010, 16:50 | |
| - axikiz demiş ki:
- bak sizde olmayan kisileri konusuyosuunuz hayal kuruosunuz ama ben seizin seviyenize inebiliorum size dogruyu gostermek icin!!!
kiminne konusmasin | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Salı Şub. 02 2010, 18:10 | |
| bu yazilar kime banami yoksa axsikiz zami | |
|
| |
seyhan Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 10/10/09 Mesaj Sayısı : 1383 Yaş : 34 Meslek : öğrenci İlgi alanları : tabikiiii UNUTULMAZ Durumunuz : hEr gİdEni KaFAma HeR GeLeNi kOlUmA tAkMaM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Salı Şub. 02 2010, 19:13 | |
| - nadir MELDA & HARUN demiş ki:
- bu yazilar kime banami yoksa axsikiz zami
ya bebegim sen anlamadın mı daha axikız sana söylemiş julide de cevap veriyo | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Salı Şub. 02 2010, 22:10 | |
| - seyhan demiş ki:
- nadir MELDA & HARUN demiş ki:
- bu yazilar kime banami yoksa axsikiz zami
ya bebegim sen anlamadın mı daha axikız sana söylemiş julide de cevap veriyo julideyin yazilari cok uzun diye okumadim axsikiz ida yazisindan bisey annamadim | |
|
| |
julide Unutulmaz Fan
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/10/09 Mesaj Sayısı : 1145 Yaş : 31 Nerden : Varna, Bulgaristan Meslek : Öğrenci
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Çarş. Şub. 03 2010, 07:03 | |
| ya nanicim aslinda biliyonmu senin bu kizi banlamaya yetkin var bildigim kadariyla ama sen nasil yapicani bilmiyorsun sanirim | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Çarş. Şub. 03 2010, 16:53 | |
| | |
|
| |
PsRa Yeni Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 02/02/10 Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci İlgi alanları : herşey
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Şub. 04 2010, 17:22 | |
| adını biLmiorum ama "nadir MeLda&Harun" o çok beyeniin meLda sevdiqi kişiye toz konduramyo bütün suçu kardeşine atıo bu nsL abLaLık orayı anLamadım ve oLan edaya oLuo... | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Şub. 04 2010, 20:44 | |
| - PsRa demiş ki:
- adını biLmiorum ama "nadir MeLda&Harun" o çok beyeniin meLda sevdiqi kişiye toz konduramyo bütün suçu kardeşine atıo bu nsL abLaLık orayı anLamadım ve oLan edaya oLuo...
cunku eda sucluda ondan cnm | |
|
| |
julide Unutulmaz Fan
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Şub. 05 2010, 06:47 | |
| yok ya sen beni birak sende yay uyu yarin isin vardir senin yorma kendini benimle nede bizimgibilerle ya bu dizide bu kadar neyi sevmiyorsun anlamadim ha bundan daha beter diziler var sen onlara baksana ya onlarla ugras sen | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Şub. 05 2010, 21:29 | |
| - julide demiş ki:
- yok ya sen beni birak sende yay uyu yarin isin vardir senin yorma kendini benimle nede bizimgibilerle
ya bu dizide bu kadar neyi sevmiyorsun anlamadim ha bundan daha beter diziler var sen onlara baksana ya onlarla ugras sen evet sana katiliyorum julude | |
|
| |
adanalı_bela Katılımcı Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 26/10/09 Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 35 Nerden : adana Meslek : EDAAAAA HARUN SONSUZA KADARRRRR
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Şub. 05 2010, 22:02 | |
| nanı fazla sevınme harun belkı meldaya donmezzzzzzzzzz | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| |
| |
cansın Yeni Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Şub. 07 2010, 00:55 | |
| Melda gibi gerizekalı, kendini beğenmiş, çirkin aptal ve hırsı için kardeşini öldürebilecek birini neden seviyosunuz ki ? Bari Harun'u sevse! İnsan sevdiğinin mutlu olmasını ister o ise kendine aşık etmeye çalışıo ve mutluluğuna izin vermio!!! | |
|
| |
Buuraak__02 Isınan Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Şub. 07 2010, 02:04 | |
| | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| |
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Şub. 07 2010, 02:49 | |
| [quote="Buuraak__02"]MELDAAAA AND HARUNNN[/quo sana katiliyorum burak ve sonuna kadar da Melda ve Harun erzamn eryerde | |
|
| |
adanalı_bela Katılımcı Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 26/10/09 Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 35 Nerden : adana Meslek : EDAAAAA HARUN SONSUZA KADARRRRR
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Şub. 07 2010, 18:39 | |
- asmin demiş ki:
- nanı fazla sevınme harun belkı meldaya donmezzzzzzzzzz
bakirsin donur
donmezzzzzzzzzzzzz | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Şub. 07 2010, 18:50 | |
| - asmin demiş ki:
- asmin demiş ki:
- nanı fazla sevınme harun belkı meldaya donmezzzzzzzzzz
bakirsin donur
donmezzzzzzzzzzzzz doner donerrrrr | |
|
| |
gulnur_harun_eda Çalışkan Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/02/10 Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerden : bulgaristan Meslek : yok İlgi alanları : eda harun ismail yk Durumunuz : YuSuF tOmAkIn
AcIk OtUrUm
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mart 15 2010, 17:26 | |
| hahahaha nani sen bilmiyormusun simdiki bolumde edanin bebegi dogcak evlenemicekler yineeeeeeeeeee o yuzden coooooooooook mutluyum cn m hahahahahah | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mart 15 2010, 18:15 | |
| - gulnur_harun_eda demiş ki:
- hahahaha nani sen bilmiyormusun simdiki bolumde edanin bebegi dogcak evlenemicekler yineeeeeeeeeee o yuzden coooooooooook mutluyum cn m hahahahahah
umarim oyle olmaz | |
|
| |
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/02/10 Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerden : bulgaristan Meslek : yok İlgi alanları : eda harun ismail yk Durumunuz : YuSuF tOmAkIn
AcIk OtUrUm
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mart 15 2010, 18:18 | |
| | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mart 15 2010, 20:57 | |
| | |
|
| |
AcIk OtUrUm
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Salı Mart 16 2010, 16:43 | |
| | |
|
| |
cansın Yeni Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Çarş. Mart 24 2010, 22:19 | |
| melda harunun bedenine sahip olabilir ama ruhuna asla!!! zaten harun edaya habire gidelim buralardan deyip duruo eda ablasını düşündüğü için istemio yoksa ohooo... meldayla da eda istedi diye evleniyo meldaya da yazık harun onunla birlikte olcak zannedio heralde fotolarda gördüm yatağa yatmış ağlıyo daha çok ağlar | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| |
| |
AcIk OtUrUm
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Mart 25 2010, 01:08 | |
melda aliyor harunna . eda daha cok aliyajak bebeyi ici bu konuda haklisin offfffffff bale yamura bisey olmasa | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Mart 25 2010, 02:06 | |
| - gulnur_harun_eda demiş ki:
melda aliyor harunna . eda daha cok aliyajak bebeyi ici bu konuda haklisin offfffffff bale yamura bisey olmasa evet | |
|
| |
zeynepp55 Süper Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 21/03/10 Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 29 Nerden : samsun
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Mart 25 2010, 04:11 | |
| hem melda harunu sevseydi dizinin başlarına haruna vakit ayırırdı şimdi edayla olduğunu görünce haruna zaman ayırmaya başladı zaten nişan gecesindede herkes elbisemi görecek gazetelere çıkcam diyordu o harunu sevmiyo soyadını seviyor:))harun hiç birzaman meldayı sevmiyecekkk | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Mart 25 2010, 16:36 | |
| - zeynepp55 demiş ki:
- hem melda harunu sevseydi dizinin başlarına haruna vakit ayırırdı şimdi edayla olduğunu görünce haruna zaman ayırmaya başladı zaten nişan gecesindede herkes elbisemi görecek gazetelere çıkcam diyordu o harunu sevmiyo soyadını seviyor:))harun hiç birzaman meldayı sevmiyecekkk
ok anniyorum amma meldayin da niyeti yok harunu edaya biraksin | |
|
| |
nur3 Çalışkan Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Perş. Mayıs 13 2010, 22:06 | |
| asla olamazlar harun edayı deli gibi severken melda hava alsın | |
|
| |
ACI CEKMEK
UNUTULMAZ
IKIGOZUM
IKIMELEK
ALGLA DINYA
KOJAMAN OUYORUM
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Mayıs 14 2010, 01:47 | |
| - nur3 demiş ki:
- asla olamazlar harun edayı deli gibi severken melda hava alsın
asil eda havva alsin ... eda erzamnki gibi harunu hakket miyor.. harunu melda hakediyor | |
|
| |
nur3 Çalışkan Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Mayıs 14 2010, 14:46 | |
| melda yalancının biri eda temiz bi aşkla seviyor harunu melda çok bekler harunu sonuna kadar eda harun | |
|
| |
nur3 Çalışkan Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Mayıs 14 2010, 14:48 | |
| kusura bakma moderatörüm ama melda gerçekten haruna yakışmıyor her zaman eda harun | |
|
| |
elifesra Süper Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/02/10 Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 27 Nerden : izmir Meslek : öğrenci İlgi alanları : unutulmaz ve harun- eda Durumunuz : Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza
Kaybetmek varsa ne çıkar
Aşkta yer yok hiç korkuya
Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş
Böyle istenmiş sen yaşamalısın
Ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın
Aşkımı benden kimse ayırmasın
Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın
Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın
Al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım
Sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm
Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya
HAVA YAPACAM DİYE KENDİNİ KASMAA.. DAMARLARINDAKİ KAN BİLE BANA HASTAA...
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Cuma Mayıs 14 2010, 20:23 | |
| bencede her zaman EDA VE HARUN | |
|
| |
mervis_98 Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 28/11/09 Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci İlgi alanları : diziler ve şarkılar Durumunuz : ağlama yağmur gözlüm,ben seninle bir şarkı,düşlerde sevdim seni...
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte C.tesi Mayıs 15 2010, 19:56 | |
mutlu olma sirasi meldamda
rüyanda görürsün | |
|
| |
zeynepp55 Süper Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 21/03/10 Mesaj Sayısı : 668 Yaş : 29 Nerden : samsun
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Paz Mayıs 16 2010, 18:35 | |
| | |
|
| |
nur3 Çalışkan Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mayıs 17 2010, 22:08 | |
| melda asla eda harun hep birlikte olun eda harun | |
|
| |
sila Isınan Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 09/01/10 Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 26 Nerden : AVUSTURYA İlgi alanları : EDA&HARUN Durumunuz : eda ve harunun dizinin sonunda evlenmesini istiyorumm
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mayıs 17 2010, 23:09 | |
| siimdii ama mutluu olmaa siirasii EDAAMMDAA HARUNUUMDAA VEEE YAGMURUMMDAAA!! meldayla harun hic birliktee olmadilar zatenn olmicaklardaa artiik anlayiin yaa!! | |
|
| |
nur3 Çalışkan Üye
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Ptsi Mayıs 17 2010, 23:40 | |
| bencede eda harun her zaman | |
|
| |
elifesra Süper Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/02/10 Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 27 Nerden : izmir Meslek : öğrenci İlgi alanları : unutulmaz ve harun- eda Durumunuz : Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza
Kaybetmek varsa ne çıkar
Aşkta yer yok hiç korkuya
Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş
Böyle istenmiş sen yaşamalısın
Ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın
Aşkımı benden kimse ayırmasın
Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın
Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın
Al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım
Sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm
Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya
HAVA YAPACAM DİYE KENDİNİ KASMAA.. DAMARLARINDAKİ KAN BİLE BANA HASTAA...
| Konu: Geri: Yasasin Harun ve Melda Birlikte Salı Haz. 08 2010, 19:05 | |
| melda bir yalan üzerine mutlu olacaksa bırakalım mutlu olsun ama bir yere kadar ve sonunda yine eda ve harun | |
|
| |
| Yasasin Harun ve Melda Birlikte | |
|