MELDA:Evet,off çok utanıyorum.Beni ilk kez eve bıraktığın günü hatırladın mı?
HARUN:Evet.
MELDA:Ben orda oturmuyorum.Basit bir mahallede, basit bir evde yaşıyoruz.Kardeşlerim benim aldığım maaş sayessinde okuyor.Babam da makina mühendisi değil.Küçük bir tamirhanesi olan basit bir motor ustası.
HARUN:Neden böyle birşey yaptın?
MELDA:Bilmiyorum.Belki de şirkette horgörülmek,küçük düşürülmekten korktum.Belki de aradaki uçurumun kariyerimi etkileyebileceğini düşündüm.Ne bileyim işte.Kimse bu yalanı farketmeyecekti.Ama sonra seninle tanışınca ve yakınlaşınca ne kadar aptalca birşey yaptığımı anladım.Ama artık çok geçti.Yani evlilik teklifi yaptığın insan böyle biri işte;hayatından,ailesinden,mahallesinden utanan biri.Bu yüzden sana çok istememe rağmen evet diyemedim.Evet,evet,evet diye binlerce kez haykıramadım.Gerçeği öğrenseydim belki de... Birşeyler söyle Harun;istersen beni aşağıla,bağır,çağır ama lütfen birşeyler söyle...Ya ben böyle bir aileden kız almam de,yaptığım evlenme teklifini unut de,herşeye razıyım ama lütfen konuş benimle. Anlıyorum,haklısın,tamam,tamam.Yarın şirketten ayrılıcam.
SeviLay_ Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 15/06/09 Mesaj Sayısı : 2268 Yaş : 35 Nerden : İstanbul Meslek : Öqrenci Durumunuz : Ceza
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 02/07/09 Mesaj Sayısı : 1404 Yaş : 28 Nerden : Ankara Meslek : Öğrenci Durumunuz : Dj Burak Tripkolik: Gözlerinin Yeşilini Özledim
Barış Akarsu: Vurdum En dibe Kadar
Arka Sıradakiler: Arkadaş
Gökhan Türkmen: Yan Sen
Bendeniz: Cumadan Pazara
Pussycat Dolls: Jaiho
Umut Kaya: Mevsimler Geçerken
By Zalim: Başımda Belalar Var
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 17/07/09 Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 40 Nerden : İstanbul - Kadıköy Meslek : Anaokulu Öğretmeni Durumunuz : Bolahenk _ Aşk Bir Rüya
Çok güzeldi bu itiraf sahnesi... Melda'nın pişmanlığı ve Harun'un üzülerek Onu dinlemesi.... Ve daha sonra Melda'nın yanına giderek Ona sarılması... Çok tatlıydılar...!!!
ciLqiN_bediSs
Erişilmez üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 02/07/09 Mesaj Sayısı : 1404 Yaş : 28 Nerden : Ankara Meslek : Öğrenci Durumunuz : Dj Burak Tripkolik: Gözlerinin Yeşilini Özledim
Barış Akarsu: Vurdum En dibe Kadar
Arka Sıradakiler: Arkadaş
Gökhan Türkmen: Yan Sen
Bendeniz: Cumadan Pazara
Pussycat Dolls: Jaiho
Umut Kaya: Mevsimler Geçerken
By Zalim: Başımda Belalar Var
aslını inkar eden işkolık bir bayan harunu haketmıordu bence
*gozde*
Erişilmez üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 30/07/09 Mesaj Sayısı : 2091 Yaş : 32 Nerden : istanbuL Meslek : Öğrenci İlgi alanları : :) Durumunuz : blmioRm kuLaqıma hoş qelen heR srKı:D
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 3622 Yaş : 31 Nerden : bugaristan Meslek : ogrenci İlgi alanları : tabikide UNUTULMAZ DIZISI Durumunuz : BEN SENINLE BIR SARKI
melda ken dine yakisani yapti eda napti yalan yalan ustune
mervis_98 Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 28/11/09 Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci İlgi alanları : diziler ve şarkılar Durumunuz : ağlama yağmur gözlüm,ben seninle bir şarkı,düşlerde sevdim seni...
eda ablası üzülmesin diye yaptı edayı suçlayamazsın buna hakkın yok...
nadir MELDA & HARUN Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 12/12/09 Mesaj Sayısı : 3622 Yaş : 31 Nerden : bugaristan Meslek : ogrenci İlgi alanları : tabikide UNUTULMAZ DIZISI Durumunuz : BEN SENINLE BIR SARKI
iyiya eda ypti eti sucludeil ik gordunde deseydi abla hakibudie hem 1 bolumde harun sordun da edaya kardeslerin varmidiye tama anatiyordu kac kardesoldunu tam harun sordunda ablan an gi holding te caliyordiye eda aaaaaaaaa cukur dedi ve konu dagilldi ozamn kapayip cenesini sussaydi harun orenirdi melda yi edayin ablasi oldunu
mervis_98 Moderatör
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 28/11/09 Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci İlgi alanları : diziler ve şarkılar Durumunuz : ağlama yağmur gözlüm,ben seninle bir şarkı,düşlerde sevdim seni...
off ya melda gıcığın teki meldayı tutuyorsan burada meldacılara ve tolgacılara yer yok edacı ve harunculara yer var...
kizim sen adabinla otur oturdunyerde yok sa biuuarigelirsindisana burasi eda ve harun fanyerideil unutulmaz dizisi fanyeri bunu okafana sok sonunakadar melda ve harun diyorum
En son nadir MELDA & HARUN tarafından Çarş. Ara. 23 2009, 23:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mervis_98 Moderatör
ya git ya sen kimsin sende bunu kafana soooookkkkkkk
meldanın itirafları çok güzeldi ama keşke ilk baştan deseydii belki hala harun onu sevioo olcaktıı
elifesra
Süper Üye
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/02/10 Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 27 Nerden : izmir Meslek : öğrenci İlgi alanları : unutulmaz ve harun- eda Durumunuz : Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza
Kaybetmek varsa ne çıkar
Aşkta yer yok hiç korkuya
Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş
Böyle istenmiş sen yaşamalısın
Ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın
Aşkımı benden kimse ayırmasın
Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın
Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın
Al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım
Sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm
Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya
HAVA YAPACAM DİYE KENDİNİ KASMAA.. DAMARLARINDAKİ KAN BİLE BANA HASTAA...
Cinsiyet : Kadın Kayıt tarihi : 24/02/10 Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 27 Nerden : izmir Meslek : öğrenci İlgi alanları : unutulmaz ve harun- eda Durumunuz : Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna
Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza
Kaybetmek varsa ne çıkar
Aşkta yer yok hiç korkuya
Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş
Böyle istenmiş sen yaşamalısın
Ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın
Aşkımı benden kimse ayırmasın
Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun
Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun
Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın
Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın
Al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım
Sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm
Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya
HAVA YAPACAM DİYE KENDİNİ KASMAA.. DAMARLARINDAKİ KAN BİLE BANA HASTAA...